Bent u wel of niet tevreden over de cursus? Laat dan graag een berichtje achter.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.204.176.125 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
9 berichten.
José José heeft geschreven op 6 februari 2019 om 15:45:
Maandag onze eerst socialisatie trainingsles gehad, We kregen les van Maud, en onze eerst indruk is echt prima, De tijd vloog om, en nu oefenenen
Talitha kok Talitha kok heeft geschreven op 17 december 2017 om 23:53:
We hebben de puppycursus al even afgerond , en sinds vandaag ook de vervolg cursus ! Wij zijn erg blij met Michelle en ze geeft super leuke lessen ! Erg fijn dat we ergens terecht konden met onze Stafford pup Senna. Geen vooroordelen en kregen altijd leuke complimenten ! Erg leuk en super fijn ! Wij blijven voorlopig nog lekker doorgaan bij Be Brave !
Ria Gerrits Ria Gerrits heeft geschreven op 16 oktober 2017 om 17:05:
Falco onze pup heeft net de puppycursus afgerond. Wij zijn erg enthousiast over Be Brave en hebben het er zelfs voor over 40 minuutjes te rijden. Iedere keer weer een leuk samenspel tussen baas en hond en kleine groepen.
Janne Koornneef-Stigter Janne Koornneef-Stigter heeft geschreven op 26 juni 2017 om 10:23:
Cootje mijn pup van 6 maanden bleef blaffen als er mensen bij me kwamen. Ik wist niet hoe ik haar dat af kon leren, niets werkte. Na 1 training thuis van Michelle gaat het heel erg goed met haar. Echt stukken beter! Ben zo blij met het advies, Met sommige mensen heeft ze nog een klein beetje moeite, maar ze hoeft niet volmaakt te zijn, ben ik ook niet. Haar vorderingen vallen onze kinderen en mijn vrienden op. Zo fijn. Moet regelmatig aan je denken Michelle en vind het zo knap wat je neerzet in een half uur, het gaf mij vertrouwen in Cootje. Petje af voor je, wat een talent!!!! Dank!
Nicolette Diets Nicolette Diets heeft geschreven op 22 mei 2017 om 09:56:
Heel tevreden over de begeleiding van Michelle. Veel aanbod, dus voor ieder wat wils. Kleine groepen waardoor veel persoonlijke aandacht en tips. Wij blijven komen!
Mathilde Mathilde heeft geschreven op 20 januari 2017 om 22:31:
Gezellige, leuke en leerzame hondenschool! Er is genoeg aandacht voor iedereen en altijd de ruimte om advies te vragen. Heb al 4 cursussen gevolgd en we gaan lekker door!
Anneke van Amersfoort Anneke van Amersfoort heeft geschreven op 2 september 2016 om 15:18:
Leuke puppy socialisatie cursus! Aandacht en tijd voor alle honden met hun baasjes. Nu vol enthousiasme beginnen aan de puppy training.
Corina Seunninga Corina Seunninga uit EDE heeft geschreven op 5 april 2016 om 20:15:
In augustus kreeg Lana haar Forever Home bij ons. Lana komt uit Roemenië. We liepen tegen wat probleempjes aan, waardoor ik op zoek ging naar een goede hondenschool waar aandacht was voor hond én baas! En dat vond ik bij Be Brave! Inmiddels de basiscursus en Vervolg 1 met succes afgerond en we hopen nog meer te leren bij Vervolg 2. Ook privé les gehad met Michelle in het bos om te kijken of we Lana los konden laten lopen. Lana liep nog steeds aan de lange lijn. Het bleek dat Lana verkeerd beloond werd. Lana loopt nu los, echt heel fijn voor Lana en ons! Echt super! Be Brave is echt een aanrader!
Marga Mekke Marga Mekke uit Ede heeft geschreven op 1 april 2016 om 20:31:
Leuke website, leuke hondenschool!

Hieronder ziet u een aantal berichten van mijn vorige website.