Vanaf juni 2019  gaan wij starten met een nieuwe cursus:  Junior training!

Deze cursus is specifiek gericht op de jonge baasjes en hun hond. Om zowel de hond als de kinderen genoeg zelfvertrouwen te geven. Daarnaast creëren wij een omgeving waarin zowel de kids als de honden van elkaar kunnen gaan leren.

Tijdens de cursus gaan wij in op een aantal onderwerpen:

Hoe kan jij je hond beter leren begrijpen?

Het kijken naar lichaamstaal  van de hond zegt een hoop over hoe een hond zich voelt. En misschien nog wel belangrijker; hoe gaan wij hiermee om? Tijdens deze cursus leren wij de kinderen goed te kijken naar hun hond. Wat vindt hij nou leuk en wat vindt hij eigenlijk toch best wel spannend? Om goed begrip voor elkaar te kunnen krijgen, gaan we hier wat dieper op in zodat ook kinderen goed snappen wat de hond hun nou eigenlijk probeert te vertellen.

 Hoe ga je met je hond om en wat kan je allemaal van hem verwachten?

Door middel van spelletjes gaan we aan de slag met de algehele gehoorzaamheid van de hond. We leren de kinderen  hoe ze hun hond kunnen begeleiden en trainen. Door onze positieve trainingsmethode is deze cursus zeer geschikt voor kinderen. En niet alleen positief trainen met de hond, maar natuurlijk ook met de kinderen! In deze cursus staat “Denken in mogelijkheden” voorop!

Hersenwerk spelletjes voor zowel kind als hond.

Een heel belangrijk onderdeel! We leren de kinderen nadenken hoe een hond denkt, puzzelt en hoe een hond zijn hersens gebruikt. Ook leren we de hond daarin wat zelfstandigheid, rust en zelfbeheersing.

Deze cursus is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar t/m 12 jaar. De cursus zal worden gevolgd door 1  ouder en kind samen met 1 hond. Ouders kunnen langs de kant mee kijken.

Cursusduur6 praktijklessen
Cursuskosten€ 99,00
Opzet cursusPraktijkgericht, interactief, Kindvriendelijk, Spelenderwijs inzicht geven
Leeftijd hond en kindDe pups moeten de puppycursus hebben gevolgd. Voor kinderen van 7 tot 12 jaar.
GroepsgrootteMaximaal 6 honden en 1 ouder en kind per hond/pup