Versterk je band, zonder te stoppen met cursussen

Wat ik geweldig vind is als mensen door willen trainen met hun hond. Het is super voor de hond zelf, omdat ze het heerlijk vinden om samen met hun baas bezig te zijn, maar daarnaast is het ook nog eens ontzettend band versterkend!

Omdat veel mensen wel door willen trainen, maar niet altijd weten wat nou eigenlijk leuk is voor de hond, hebben wij de gehoorzaamheid en fun cursus.

Het woord zegt het al: gehoorzaamheid en fun! Heb je alle cursussen positief afgerond, maar wil je eigenlijk nog niet stoppen met lessen? Dan is deze cursus wat voor u! Dit is voor iedereen die graag met hun viervoeter bezig wil blijven zonder dat er een eind komt aan de cursus. In deze cursus ben je de ene helft van de tijd bezig met geh

oorzaamheid en de andere helft van de tijd bezig met spelletjes. Op deze manier kun je lekker blijven werken met je hond. Aan gehoorzaamheid en fun kun je per les deelnemen, maar je kunt ook een strippenkaart nemen. Op deze manier kunt u zelf bepalen wanneer u weer even lekker een uurtje bij ons komt trainen.

Voor de cursus moet u 24 uur van te voren laten weten of u aanwezig bent of niet anders kunt u niet deelnemen aan de cursus.

IMG_7670

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CursusduurPer les of als strippenkaart per 5 lessen
Cursuskosten€ 69,- per strippenkaart.
Opzet cursusPraktijkgericht, interactief
LeeftijdVoor honden vanaf ongeveer 7 maanden
GroepsgrootteKleine groepen