Bij de cursus Sport en Spel ligt de nadruk op de samenwerking en het plezier tussen eigenaar en hond.

Samenwerking baas en hond
De cursus sport en spel geeft je een unieke kans om samen met je hond actief als team bezig te zijn. Juist door het werken in teamverband, wordt de onderlinge band tussen jou en je hond versterkt. Hier heb je niet alleen profijt van op het veld, maar ook in de thuissituatie en buitenshuis. Honden die voldoende geestelijk worden gestimuleerd, vertonen beduidend minder probleemgedrag dan honden die niet voldoende worden gestimuleerd.

Verbeteren en optimaliseren conditie
Behalve dat het samenwerken in teamverband leuk is en goed is voor de onderlinge band, is het ook nog eens een hele goede manier om de conditie van je hond te verbeteren en optimaal te houden. En, dit geldt niet alleen voor je hond; ook voor de baas is het een Fijne bijkomstigheid om tegelijkertijd de conditie te verbeteren en te optimaliseren.

Combinatie van diverse hondensporten
In de cursus sport en spel worden wekelijks combinaties aangeboden van behendigheid, gehoorzaamheid, jacht en speuren. De vele variaties die in deze cursus worden aangeboden, maakt deze cursus voor zowel eigenaar als hond zeer uitdagend.

Voor wie geschikt?
De cursus is in principe geschikt voor alle honden. Ze moeten wel de vervolgcursus behaald hebben of een soortgelijke hiervan. De lessen zijn zodanig ontwikkeld dat het voor iedereen op eigen niveau te volgen is, en dat het zowel voor baas als hond een uitdaging blijft. Voorwaarde is wel dat uw hond gezond is, geen problemen vertoont in de omgang met andere honden en de commando’s kent die tijdens de vervolg cursus of een vergelijkbare cursus worden aangeleerd.

Bent u nieuwsgierig geworden? Schrijf u dan in voor een cursus! Of kom een keer kijken!

CursusduurNaar wens te bepalen
Cursuskosten€ 69,00 voor 5 lessen
Opzet cursusPraktijkgericht, plezier beleven, actief, positieve methode
GroepsgrootteGroepsles van maximaal 5 mensen