Nikki van Bronsvoord

Instructeur

Nikki van Bronsvoord

Mijn naam is Nikki Bronsvoort, 28 jaar en moeder van 2 kleine kinderen.

Zelf heb ik 2 prachtige Engelse Staffords in huis van 8 en 9 jaar oud. Ik ben gediplomeerd instructeur en daarnaast kynologisch gedragstherapeute in opleiding.

Sinds 2010 ben ik al met honden bezig. In eerste instantie de aanschaf van mijn eerste eigen hond, een prachtige kruising uit het asiel. Zij had veel problemen met betrekking tot angst en daarvoor zijn we naar een hondenschool gegaan. Vanuit daar ben ik eigenlijk doorgerold naar de opleiding tot instucteur en gedragstherapeut. Vanaf dat moment draaide mijn leven enkel en alleen om honden.

In 2013 ben ik begonnen bij Gaus assistentiehondenschool. Daar trainde ik blindengeleide- en hulphonden en verzorgde ik ook afleveringen en nazorg bij de cliënten thuis. Daarnaast gaf ik les aan de puppycoaches en deed ik ook veel puppytesten om te kijken welke hond geschikt zou zijn voor het werk.

Sinds begin 2018 ben ik begonnen bij hondenschool Be Brave. Ik verzorg de lessen op de vrijdag avond. Door mijn jarenlange ervaring als trainer en puppycoach begeleider, heb ik veel inzicht gekregen in de opvoeding en training van honden. Door een aanpak op maat te maken is de cursus voor iedereen toegankelijk.

Ik zie jullie graag terug op ons trainingsveld!