Hoopers agility is een leuke, nieuwe sport waar het plezier van hond en eigenaar voorop staat.

Deze sport is geschikt voor elke hond. De baas mag de hond tijdens het lopen van het parcours met de stem en door gebaren aanwijzingen geven. De hond moet dus heel goed leren om op gesproken aanwijzingen en op lichaams-signalen snel en op de juiste manier te reageren. De aangepaste hindernissen in Hoopers zorgen voor een minimale lichamelijke belasting voor zowel hond als baas.

Hoopers is een volwaardige sport, maar kan ook worden gebruikt om jongen honden voor te bereiden op behendigheid en is tevens een prachtige sport voor honden die door ouderdom of blessures niet meer kunnen deelnemen aan behendigheid. De minimale lichamelijke belasting van Hoopers maakt het sport voor alle honden in alle leeftijden leuk om mee te doen.

Hoopers Agility is dé sport en vrijetijdsbesteding voor honden en eigenaren. Het sluit aan bij de natuurlijke wil tot beweging en aard en gedrag van de hond. De hond en zich lichamelijk inspannen, alle spieren van de hond worden getraind. De hond wordt zelfbewuster en de band met de baas wordt versterkt. De opdrachten die de hond zelfstandig moet uitvoeren, prikkelen zijn zintuigen, en versterken zijn geheugen en concentratie.

U mag 1 losse les meedoen om te kijken of het wat voor uw hond is. De kosten zijn dan € 12,50 voor een les.

CursusduurNaar wens te bepalen
Cursuskosten65,00 euro per 5 lessen
Opzet cursusPraktijkgericht, interactief
LeeftijdVoor honden van alle leeftijden
GroepsgrootteKleine groepen
BijzonderhedenDe hond moet de vervolgcursus l gevolgd hebben. Of een soort gelijke hiervan (indien je bij een andere hondenschool vandaan komt zou je 1 vervolg les bij mij moeten volgen)